#133 Days of the Frozen Throne

En massa nyheter, lite metasnack och ett nytt event!


En kommentar till #133 Days of the Frozen Throne

  • GudsNektar  skriver:

    Tjena!

    Metan har blivit riktigt svår! Det är omöjligt att passera rank 6! Det är förmodligen lättare att förklara relativitetsteorin till två senila apelsiner. Jag har kört fast på rank 6 ”5 stjärnor” och det är nästan alltid Leeroy Jenkings som krossar mig. Jag har börjat bli lite paranoid och får en känsla av att han iaktar mig, innan jag sover så kollar jag under sängen för någon kväll så kommer han ligga där med sitt flin!

    Hoppas Maja får en lugnare period snart så hon kan komma tillbaka

    // Gudsnektar

Skriv en kommentar

Du får använda dessa html-taggar och -attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.