#125 The Boomsday Project!

Ny expansion!!!
Äntligen är det nya kort på väg in och detta måste vi självklart prata om.


3 kommentarer till #125 The Boomsday Project!

 • Palmrot  skriver:

  detta är länken för att köpa i USD:
  https://us.shop.battle.net/en-gb

  skillnaden är att vi i Europa hamnar på en länk där ”US”=”EU”.

  Jag hade fel på 2 dagar.

  Några tips. Skapa en ny HSPL-grupp på battlenet. På så vis kommer man med enkelhet kunna kontakta varandra.

  Ligan ska väl heta boom-ligan 🙂

  // Marcus

 • GudsNektar  skriver:

  Hej! Hur registrerar man sig till ligan? Eller är det bara dom från förra omgången som kan vara med?

 • MasterMan  skriver:

  Hej! Jag började spela Hearthstone för 2 år sen och upptäckte ganska snabbt Hearthstonepodden. Som ni alla vet tar det en stund att skaffa en ordentlig kortsamling — och utan att ha er att se fram emot varje vecka vet jag inte om jag skulle ha orkat hålla ut. Att lyssna på Hearthstonepodden har gett en känsla av gemenskap och det har varit kul att höra om de bästa lekarna även om jag inte själv haft dem. Nu har jag äntligen kunnat bygga flera Tier1-lekar till post-nerf witchwood metan. Igår nådde jag rank 5 (Dad Legend) för första gången. Precis som när Maja tog Legend blev jag förvånad över hur jäkla glad jag blev!! Att sista matchen var en svår matchup (Even warlock mot Taunt Druid) och motståndaren BM:ade massor men aldrig drog sin Hadronox gjorde det hela extra skönt 🙂 Tack för allt stöd och sällskap! /MasterMan

Skriv en kommentar

Du får använda dessa html-taggar och -attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.