#124 Even Warlock

Några kortändringar, en kommande teaser och lite metasnack.
Maja har nått en milstolpe i Hearthstone!
Vi fördjupar oss i Even Warlock.


En kommentar till #124 Even Warlock

  • Thomas  skriver:

    Tjena … jobbigt när man lyssnar på avsnitt med så intressanta ämne få man inte kan inflika med sina egna teorier. Är just nu och springer ute på spåret men blev bara tvungen att sätta mig och skriva en kommentar. Moonkin! Beast eller hummanoids. älskar att Magnus tycker precis så som jag tycker. I spelet så FI MS det en egen ras som är moonkins. Där är de humanoids. För mig att de skapades av elune som väktare av gamla reliker eller något sådant. Magnus nämnde worgen: inte så konstigt iofs att de är hummanoids eftersom de faktiskt är människor som drabbats av en förbannelse. Men det finns också furbolgs som exempel. Också i wow så kan du inte söva ner en druid i astral moonkinfo eftersom som hunter eftersom de inte är beast där heller.

Skriv en kommentar

Du får använda dessa html-taggar och -attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.