#123 Mikro, makro, mukro!

Vi pratar om Majas deltagande i Dreamhack Summer, lite metasnack och som huvudämne fördjupar vi oss i begreppen mikro och makro i Hearthstone.


En kommentar till #123 Mikro, makro, mukro!

  • GudsNektar  skriver:

    Riktigt bra att ni har lagt ut vilka avsnitt som är med gäster så man kan gå tillbaka och lyssna på det man har missat.

    Sen vill jag gratulera Maja för legendtiteln! Mycket bra jobbat!!!

    Så nu hoppas jag på ett avsnitt i framtiden då du kan ge en guide hur du gjorde för att bli legend så både jag, Robert och många lyssnare kan bli legender i snar framtid 🙂

    Sen undrar jag om ni har märkt några ändringar på matchmakeing systemet? På wild börjar jag möta legendspelare redan vid rank 5 och vid rank 3 möter jag legender som ligger på 500. Kör jag standard möter jag legender vid rank 3 och vid rank 2 möter jag nästan enbart legender.

Skriv en kommentar

Du får använda dessa html-taggar och -attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.