#109 Grodfår i Arenan: ???

Nya ändringar och kort i arenan!
Lite, väldigt lite metasnack.
Vi pratar också lite om dom buggar som varit i ranked play.
Ursäkta franskan.. 😉


6 kommentarer till #109 Grodfår i Arenan: ???

 • Joakim Serholt  skriver:

  Hej,

  Blir lite smått upprörd över Bultens inledning på avsnittet. Internationella kvinnodagen handlar inte alls om att fira kvinnan på nåt vis. Går ni runt och säger grattis till era fruar och köper blommor är ni helt fel ute. Dagen är tänkt att uppmärksamma hur ojämställt vårat samhälle är och hur missbehandlade kvinnor är världen över. Det senaste är ju #metoo kampanjen.
  Dessutom finns det en internationella mans dagen, 19 januari, då fokus är på mäns hälsa, bidrag till samhället osv.

  Den internationella kvinnodagen ser jag som en extremt viktig dag och vi bör alla fundera hur vi behandlar kvinnor och flickor och även hur vi hanterar våra pojkbarn för att inte uppmuntra dagens beteenden.

  /Cyradis.

  • Robert Lundqvist  skriver:

   Tack för kommentaren. Jag står fortfarande fast vid att jag tycker att det är bedrövligt att vi fortfarande har ett samhälle där vi behöver en dag för att uppmärksamma att kvinnor borde vara jämställda män. Jag har aldrig någon gång sagt att vi inte behöver uppmärksamma kvinnor. Jag uppmärksammar heller omjämställdeheten varje dag istället för att ha en specifik dag. Jag har även tidigare i podden berört detta ämnen och varit väldigt tydlig med att kvinnor och män ska vara jämnställda i vårt samhälle. Att det finns en mans-dag visste jag inte och ingen annan i podden verkade det som. Vart i podden pratar jag om att vi ska fira eller gratulera kvinnor? Jag har en något ironisk ton men det är för att förtydliga hur viktigt det är att vi tänker på att jobba för jämnställdhet varje dag inte bara denna dag. För övrigt är detta inte en politiks podcast och vi brukar ha en avspänd och skämtsam ton i mycket vi pratar om så om du vill ha en stel, seriös och djur analyserande politisk podcast så är detta inte rätt forum. Jag har varit politiskt aktiv och i den kommun jag bor i drivit på frågan om jämnställdhet. Jag var med och startade SSU och vi jobbade hårt för att få med tjejer som representanter i föreningen. Det är upprörande för mig att du plockar ut 30 sekunder av något och försöker göra det till min personlighet och politiska åsikt. Vi planerar i framtiden att bjuda in en gäst till podcasten där ämnet är just varför kvinnor inte i samma utsträckning är representerade innom e-sport. I VM i hearthstone fanns det väl inte en enda kvinna? Jag vet vad internationella kvinnodag står för och för mig är det något vi måste kämpa för varje dag. Vi kan absolut ha den dagen, som sagt så skojar vi och fjantar oss lite i podcasten ibland och det är tråkigt om man måste vara 100% seriös hela tiden och uttrycka sig 100% konkret så att inte någon ska bli stött.

   • Cyradis  skriver:

    Vad härligt att läsa bulten, det var jag som helt missuppfattade dig i podden då bara. Men ni får tänka att ni är ”semi” offentliga personer som har ett ansvar / möjlighet att påverka saker till det bättre. Men självklart är inte podden ett politiskt medium 🙂
    Sorry om jag trampade dig lite på tårna.

 • Jiddisch  skriver:

  ”Ah the great outdoors”

  -Grove Tender

  https://hearthstone.gamepedia.com/Grove_Tender

  • Cyradis  skriver:

   Var inte dessa även med i Warcraft 3? Tycker mig höra det ljudet i huvudet från Warcraft 3 när man körde alver osv.

 • KoopaTroopa  skriver:

  Ja! Precis, härliga dryads. Dom håller ju till i mount hyjal i WOW. Lovely

Skriv en kommentar

Du får använda dessa html-taggar och -attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.