#101 Kickoff 2018

Nytt år, nytt gäng, nya möjligheter!
Samtidigt som vi saknar Thomas så gläds vi åt vårt nyförvärv Maja. Dagens avsnitt innehåller en massa hett metasnack, vi pratar om starten av HSPL, samt lite teambuilding för vår nya starka trio.


2 kommentarer till #101 Kickoff 2018

  • masterman  skriver:

    Tack för senast på GG bar. Kul att ni rivstartar 2018!
    Det där med färger och beteendestilar är inte helt lätt eftersom det finns olika modeller där samma färger betyder olika saker — men som ni var inne på så är enligt den vanligaste modellen (DISA) Magnus = Analytisk = Blå. Sen var ni också ganska insiktsfulla tyckte jag att färgen inte säger allt om en person — det här kan man grotta i hur länge som helst 🙂 Jag är gul-röd-blå.
    Tillbaka till Hearthstone. Jag fick två Deck of Wonders i julas och byggde en Tempo mage med dubbla Deck of Wonders och Hemet the Jungle Hunter — 10 random spells på kort tid. Det känns som att den RNG-fiestan oftast slutar lyckligt. Tror ni att det är helt slumpmässigt eller har Blizzard kanske till och med ”hjälpt till” för att göra kortet bättre?

  • Dinkelspiel  skriver:

    På frågan om ligan. Kör enkelmatcher i ligan som vi börjat med tycker jag. Inte alla veckor man hinner avsätta en ostörd timme för ligaspel.

Skriv en kommentar

Du får använda dessa html-taggar och -attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.