#93 Blottade Svagheter

Metasnack med hur vi ska slå Highlander Priest.
Vi pratar om våra svaga sidor i spelet och hur vi ska bli bättre på dom.


En kommentar till #93 Blottade Svagheter

 • Marcus  skriver:

  Halloj!

  Fick min första 12:a i arenan förra veckan (yay). Jag är glad för det, men tycker det är synd att man inte får något mer än en lightforge key vid ens wins. Borde man inte kunna stolstsera med en lightforge card back typ?
  Som legendary card back.
  Vad tycker ni?

  //palmrot

Skriv en kommentar

Du får använda dessa html-taggar och -attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.