#92 Ny meta med Maja.

Vi har med Maja Brodin som gäst!
Maja är med och driver ”E-sport Wärmland”.
https://www.facebook.com/groups/601852023300480/

Mycket metasnack nu efter nerfen.

Vi utmanar också Maja på leken ”Med andra ord”.


En kommentar till #92 Ny meta med Maja.

  • Packe89  skriver:

    Tjenare grabbar får tacka för en riktigt bra pod älskar att ni gör en timme plus avsnitt då har man mycket att lyssna på på jobbet och de känns som tiden går fortare, ja har spelar hearthstone till och från sen de kom och ja hade precis börjat spela igen när ja hitta eran pod och det har påverkat mitt spelande en hel del båda hur man ska spela vissa kort och hur man ser värdet i korten och hur ja kan bygga bättre lekar. Har en massa frågor till er som vore kul att få eran åsikt på, vore kanon kul att gästa något avsnitt och ställa mina frågor 😉 tack än en gång för en kanon bra pod

Skriv en kommentar

Du får använda dessa html-taggar och -attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.