#90 Discard or that card?

Sista vingen i Knights of the frozen throne har släppts och vi pratar om hur det var att slåss mot The Lich King.
Lite metadruid-snack.
Vi pratar om korten som Warlock och Shaman fick från the Frozen Throne.


En kommentar till #90 Discard or that card?

  • Wenlo  skriver:

    Har lyssnat ikapp nu. Har varit borta från Hearthstone sedan årsskiftet men nu har jag fått blodad tand. Dags att följa er och få lite tips igen hur jag ska bete mig för att slå gamla rank-rekord 😀 Ni har hållit en jämn hög nivå har jag märkt, gött jobbat!

Skriv en kommentar

Du får använda dessa html-taggar och -attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.