#84 Knights of the Frozen Throne.

Nyheter!

Vi diskuterar Quest Rogue Nerfen och lite andra smånyheter.

Mest fokus lägger vi såklart på den kommande expansionen Knights of the Frozen Throne!


En kommentar till #84 Knights of the Frozen Throne.

  • EG  skriver:

    Happy midsummer fire festival!
    Vill bara dementera era misstankar om att Hearthstone endast levererar quests värda 40 guld efter dubbleringen. Själv fick jag Murlocalypse, Challenge a friend och Total dominance som mina tre första ”midsummer quests” vilket gett ett skönt tillskott på totalt 560 guld i kassan!
    Håller för övrigt med er om att det kommande dubblettförbudet på legendaries är otroligt bra, som ni nämnde i avsnittet, inte minst för oss f2p-spelare! Jag har sedan Mean streets of Gadgetzan kom ut fått dubbletter av Gnezo the Shark, Hobert Grapplehammer och Fire Plume’s Heart. Lite irriterande när man inser att man istället kunde fått Aya, Lyra, Elise eller någon av de andra legendary-korten man vill testa att spela med!
    Har ni fått många dubbletter?

Skriv en kommentar

Du får använda dessa html-taggar och -attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.