#80 Vi avslöjar Secret Mage.

Mycket metasnack!
Bulten och Thomas hjälper Magnus att välja lek att köra till Legend.


En kommentar till #80 Vi avslöjar Secret Mage.

  • Ashdil  skriver:

    Toppenbra program som vanligt. I tillägg tog ni upp evolve shaman. Har en bra crazy game story. Jag spelade secret mage. Spelet går fram och tillbaka. Men tillslut fyller han sitt bord och kör evolve, en blir pyromancer som då gör en skada på alla på brädet. Jag som saknar pyros kör med elise. Av hennes ungoropack fick jag king mosh. Som då gör en boardclear. Med en t-rex på bordet sent i spelet kan han inte slå tillbaka. Rng slår åt båda hållen.

Skriv en kommentar

Du får använda dessa html-taggar och -attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.