#79 Vem är gäst!

En ny patch är på ingång med lite godsaker från Blizzard.

Mycket metasnack.

Vi frågar ut Vem om hans hearthstoneliv och hur han gör för att komma så bra på laddern.


2 kommentarer till #79 Vem är gäst!

  • Birk  skriver:

    Hej! I och med en ny lag i Kina så har blizzard gått ut med att chansen att få en legendary ökar för varje pack man öppnar och det är ett genomsnitt på ca 20 packs som jag förstått när jag lyssnade på Angry chicken. Dock så är det inte confirmat att man kan byta packs och behålla chansen att få en legendary. Sry för min långa kommentar, Bra podd:)

  • joakim (Croinx #2151) Martinsson  skriver:

    tack för super pod som vanligt. Rolig och bra gäst (mer sånt). jag blir galen på spelet en lek som fungerar jätte bra ena dagen fungerar inte alls nästa dag. Vilket gör det till en väldigt varierande meta. Viket gör mig irriterad men är roligt. Grattis till inflyttningen och kram till er alla.
    MVH Jocke ”croinx” Martinsson

Skriv en kommentar

Du får använda dessa html-taggar och -attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.