#76 Vulkanen bryter ut!

Hearthstone exploderar av nya lekar som kommer från Journey to Un´Goro!
Vi pratar lite allmänt om metan, alla nya lekar och vad vi tycker om expansionen.

Magnus avslöjar hur man kan få vulkanen på spelplanen att bryta ut.


4 kommentarer till #76 Vulkanen bryter ut!

 • Phyreon  skriver:

  Fan vad härligt att ni äntligen är tillbaka!! (insert det där yeah, wohoo ljudet från hearthstone här) Förstår att ni har haft mycket och attt ni körde ett race med flera avsnitt efter varandra inför expansionen men skönt att huset snart är klart så vi får lite kvalitets streams 🙂

  Och nej jag är inte från Götlaborg, jag är born and raised i Hufvudstaden, däremot har jag bott i 3 år i Göteborg men blev trött på all fisklukt och alla som hette Glenn och avsaknaden av tunnelbana och bara 2 biografer så fick bli att flytta hem till Stockholm igen 🙂

  Hade hoppats på att det var olika lekar i metat precis som ni tog upp i avsnittet men alla spelar egentigen olika Quest lekar, miracle rogue, elemental shaman osv, så visst möter man olika klasser men känns lite som att man har sett alla lekar för stunden.

  Och testade att spela quest rogue en match, och i matchen så var min motståndare upptagen med något och vips så fick jag en friend invite från ett namn liknande yougetrekt85, och han ville säkert spy galla på mig och märk väl att detta var när han redan visste att han skulle förmodligen vinna nästa tur vilket han gjorde, vad hände med ödmjuka vinnare? Ska man inte glädjas åt vinnare och även förstå att det inte alltid är så kul att förlora? Lite mer respekt för den andre i HS tack.

  SÅg på Heartstone stream, den turneringen när College möter varandra är det va? att Brian Kibler kommenterade och reagerade på det för han har ju spelat Magic the gathering sen sent 90 tal och är hall of famer och vunnit en del pro tours osv, men nu spelar han tydligen HS och har vunnit en del turneringar och streamar äveb samt var tydligen med en gång i tiden och designade World Of Warcraft Trading card game så han har hafdt med blizzard att göra förut, men antar att ett kortspel föder ett annat.

  Hittade mina gamla Wow kort också och känner igen en del arts som de tagit i HS, blanda annat det där warrior kortet som är 4/3 med charge, bilden på den orken som står över en massa fiender är faktiskt inte taget från ett creature utan från en spell i original kort spelet, så de verkar ha återvänt en del arts från orten till HS men som sagt då ändrat typen på dessa bilder från spells till creatures osv, och quests fanns med redan då så jag har väntat på att quest skulle introduceras ävben i HS men då var det mer av enkla varianten, betala 2 och dra 1 kort så har man klarat det quest kortet.

  Och nu är det 3 dagar sedan ni la ut ett avsnitt, så tkr det är dags för nytt avsnitt igen 😉 Tyckert man som Super Patreon borde ha lite veto på detta 😉

  Ursäkta WaLl of text men orden flödade fram på skärmen 🙂

  Ha de braigt då gubbar!

 • LegalAlien  skriver:

  Tänkte bara få skryta lite med min första legend placering den här säsongen, tog legend igår kväll med Midrange (murloc) Paladin. Ni kanske skulle göra en djupdykning på det decket för det är otroligt starkt i metan nu, rekommenderas för alla som ska göra den sista pushen till legend!
  PS Det är jag som är Patrik Sköld, sist ut i Patreon-skaran 🙂 bästa att nämna det eftersom Magnus (i ett avsnitt för några veckor sedan) trodde jag var en engelsman han addat! DS

  • LegalAlien  skriver:

   Jag menar alltså att det är första gången jag når legend någonsin 🙂 märkte att det blev tvetydigt.

 • Thomas  skriver:

  Starkt jobbat! ;D tyvärr hann vi inte se ditt meddelande i tid men det kommer nog kunna snackas lite om i nästa avsnitt.

Skriv en kommentar

Du får använda dessa html-taggar och -attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.