#75 Alla kort, redo för Un´Goro!

Dagen före resan till Un´Goro går vi igenom resten av korten.
Nu kör vi!


4 kommentarer till #75 Alla kort, redo för Un´Goro!

 • Devaal  skriver:

  Hej!

  Arena är ett sätt att generera packs, guld och dust. Nu när ny expansion kommer är det ett bra sätt att utöka sin kollektion. 4 vinster per runda innebär att man går plus, rent värdemässigt. Då tänker jag på totala värdet av pack, guld och dust.

  Eftersom draftkartan målas om hade det varit väldigt intressant med ett avsnitt där ni kör en draft ihop och diskuterar de olika korten. Därefter en summering av leken, vilka kort man ska leta efter i mulligan osv.

  Tack för bonusavsnittet!

 • Phyreon  skriver:

  Har äntligen blivit sådär överlyckligt kär i en lek igen! Förra gången det hände så var det när Cthun Warrior var på tapeten och man spelade den och var lycklig under alla sina games oavsett vinst eller förlust. Nu är det en annan Warrior lek som har min kärlek, nämligen Quest Warrior. Den finns i olika varianter men den som rekommenderas just nu är väl den som Sjow gick rank 1 legend med på NA, denna lek är så rolig att spela och om inte den är den BÄSTA leken just nu så ialalfall top 3 alla dagar i veckan.

  Länk till leken med en mulligan guide och tips och tricks:
  http://www.hearthstonetopdecks.com/decks/ungoro-quest-taunt-warrior-deck-list-guide-standard/

  Annars så verkar Hunter leken med questet där man ska spela 7 (eller 8) 1 drops för att till slut då kunna spela 8/8 tyrannosaurus rexen som ger dig 15 raptorer som dessutom drar kort osv, mötte en sådan hunter och blev totalt överkörd till slut, hunter fick med hjälp av coin ut denna på tur 4 eller 5 tror jag redan då, hade alltså hunnit spela jätte många 1 drops innan dess som man då var tvungen att hantera med board clear effekter såsom ravaging ghoul. men blev sjukt imponerad av hunter quest leken iallafall.

  ha det bra boiiisss och hoppas vi får en ny pod snart för var ändå 6 dagar sedan denna kom och förstår att ni har fullt upp med nya expansionen, men vi vill ju höra era ljuvliga stämmor i hörlurarna ändå 😉

 • joakim Croinx Martinsson  skriver:

  ok quest rouge är ju op när man kan buffa alla från 55 till bättre vad fan är det för skämt sen klarar dom alltid questen turn 4 då är det kört sen om man inte drar perfekt. förövrigt quest warrior rolig lek. Tror jag kommit på ett sätt att vinna med quest warrior över mage med som spelar 4 sorceress apprenties och archemage antonidis drar dirty rat på turn 8 och waraxe förhoppnings att man drar en apprentice. ett tips som funkat ett par gånger.
  tack för em super pod

  Hälsningar
  joakim

  ps croinx uttalas kroinks inte kronix ähh skit samma kappa smile face

 • Phyreon  skriver:

  Hallå grabbar! Lever ni eller???

Skriv en kommentar

Du får använda dessa html-taggar och -attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.