#69 Nyheter!

Sååå många nyheter att prata om!
Nerfs, förändring av ranked, nya standard året, ny rogue porträttbild, kort som flyttas från classic till det nya ”Hall of Fame”, m.m.


4 kommentarer till #69 Nyheter!

 • Phyreon  skriver:

  Hejsan ärade HS-podden! Tack återigen för att ni förgyller vardagen med ett nytt avsnitt och att man får valuta för sina Patreon pengar 😉

  Gillade inriktningen med nyheter och hoppas på mer sådant i framtiden och även kanske lite mer gäster till Podden för det är kul att få höra någon i HS-världen få prata av sig i podden oavsett om man är proffs eller en vanlig dödlig så hoppas på mera gästspel i framtiden 🙂

  Hur går det förresten med nästa turneringsplanering? Har ni några planer på när det kan vara aktuellt med en ny liga? 🙂

  Undrar också om ni kollade något på Paladin pre-made leken av grimy goons och om ni har fått till något bra med goons temat sen sist?

  Sen undrar jag om ni har några bilder på era gamingriggar och tillbehör? Alltså hur det ser ut där ni sitter och gör podden och lirar hearthstone 🙂 plus att ni har pratat så mycket nu om detta nya huset som håller på att byggas så hoppas få se bilder från huset sen också 😛

  Tycker ni avslutade bra med temat om att ha ett spelberoende för det är ju aktuellt i desssa tider med all teknik vi omger oss med. Nu har jag haft turen själv att vara i ett förhållande då min tjej också gillar spel och är snygg dessutom 😉 Men även mina andra förhållanden har tjejerna gillat spel och det är alltifrån Guitar hero och singstar som då är med allmänt accepterat socialt och även flickvänner som spelat FIFA, left 4 dead och World of warcraft osv.

  Jag börjar ju bli till åren (30) men inför varje förhållande så har jag alltid sagt till min blivande partner att mina tre stora intressen är att spela ishockey, kortspelet MAgic The gathering och tv/data spel och att ifall hon skulle förbjuda detta så är det tack och hej. Nu är det inte så att jag hellre sitter framför datorn en lördag kväll framför att vara med henne utan absolut prioriterar man familj högre men man måste få ha sina speltillfällen med polare eller så, precis som hon har när hon ska ut med kompisar osv så det gäller att kompromissa t.ex att okej om du går ut med dina tjej polare denna dag så kan jag då få spela denna dag eller så, men ibland har man ju även kvällar när man spelar och hon kollar på någon serie som hon följer så Netflix är ens bästa vän när man vill spela på den fronten. Har man dessutom barn (våran lilla Liliana är 5 månader gammal) så är det ju viktigt att kompromissa osv med tanke på barnets skull. Men kommunikation är a och o i ett förhållande även gällande detta men man måste ta hänsyn till sin partners intressen och egen tid för att inte ta kål på förhållandet.

  Så mitt tips är alltså att förklara att man har ett intresse som man vill hålla på med men samtidigt även inte låta det gå ut över förhållandet eller familjen men att man spontant ibland bara kan få sätta sig att spela det spel man vill spela.

  ps. har köpt en massa Skylanders figurer genom åren för att liksom bygga upp inför när man får barn och kan få in Lilianas spelintresse via dessa härliga figurer och man kan ju spela flera stycken så hela familjen kan ju delta 😉

  Ursäkta väggen av text men kände mig tvungen att skriva av mig angående allt detta 🙂

  Keep on flinging cards on the digitial screen!

  Med vänlig hälsning Phyreon

 • Devaal  skriver:

  Hej kamrater!

  Tänkte dela med mig av min familjesituation och vart jag hittar tid till Hearthstone.
  Har en sambo som inte alls är intresserad av spel och ibland inte har så mycket förståelse för att jag har det :). Dessutom har jag en underbar son på 2½ som vill ha min tid. Det händer att jag spelar framför TVn ibland när sonen tittar på barnprogram (brukar dock inte bli några längre stunder). Men eftersom jag vill vara fullt fokuserad när jag spelar och inte behöva avbryta matcher så spelar jag oftast bara på kvällar när sonen har somnat. Detta är dock något som jag upplever att det går ut över min flickvän eftersom hon helst vill umgås då. Men jag brukar lösa det med att jag spelar varannan kväll och umgås varannan kväll. Eller att jag spelar på paddan i soffan bredvid henne.
  Ska även tillägga att jag brukar få höra att jag är beroende vilket jag också är! 🙂 Det är en katastrof för mig om jag inte hinner fullfölja questen och därmed tappar guld!

  Den som kan ge bäst tips på hur man hittar tid till HS borde vara Maggro som trots husbyggande, två barn, fru lyckas ta legend varje månad. Imponerande! Lite nyfiken, vad säger din fru om ditt spelande? 🙂

  Håller med Phyreon om att gästavsnitten är sjukt bra. Avsnittet när ni spelade tillsammans föll inte mig i smaken.

 • WHS  skriver:

  Tjena! Bra avsnitt som vanligt. Tänkte fråga vilken lek som är eran favorit igenom tiderna? Själv så är min midrange hunter då det var den leken som jag tog mig till legend med för första gången. Som sagt riktigt bra podd,keep up the great work!

 • General White  skriver:

  Tjena! Ingen hearthstone relaterad fråga men minns att jag hörde i ett avsnitt att Thomas frågar Magnus om snus, hade vart kul o höra vad ni snusar? Märke samt lös/portion. 🙂

Skriv en kommentar

Du får använda dessa html-taggar och -attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.