#64 Dragon Priest

Vi diskuterar Dragon Priest och Reno Dragon Priest.
Lite om hur man spelar lekarna och vad dom är bra respektive dåliga emot.

Thomas ”Lekbyggaren” har byggt en lek där Bulten och Magnus testas i hur väl dom känner varandra som hearthstonespelare.

Eftersom det är årets sista avsnitt så pratar vi lite om året som gått och vad vi hoppas på i kommande år.


En kommentar till #64 Dragon Priest

 • Phyreon  skriver:

  Hello Gentlemen, this is your Super Patreon calling 😉

  Detta gäller egentligen avsnitt 63 där det dök upp att ni inte hittat en Grimy Goons lek som funkar ordentligt ännu, men jag tror man är något på spåren om man kollar in den färdigbyggda Paladin leken The Mean MArket, har testat den i lite orankat spel och där gör den faktiskt bra ifrån sig då en 1/1 eller 2/2 helt plötsdligt kan spelas och vara en 6/6 för man har buffat minions på handen och combon går ju egentligen ut på att ga Doppelganger i handen för att sedan buffa den med kort som då buffar minions på handen och spela Don Cho som till slut ger en random minion +5/+5 och då gäller det att bara ha doppelganger på handen och sen spela ut den för då kopierar den ju sig och blir då 3 stycken buffade minions så man kanske får ut typ 3 stycken 11/11 vilket ger ett grymt temposving och har man tur så concedar motståndaren, men det är kul att spela en lek som pumpar små minions till att bli stora och sen spela dem för låg mana kostnad så kolla in den gärna och sen kanske bygga vidare på den?

  Grymt med besök av Joakim också för att få höra någon som spelat sen Alphan och dennes tankar och ideer och även hans lekbygganden, han verkar vara en riktig mulle meck när det gäller att bygga lekar 🙂

  Hoppas ni snart kommer ut med ett nytt kvalitativt avsnitt år 2017 och kickstartar året med en massa glatt kortsnackande 🙂

  Ps. Förra året var ju Year of the kraken, vet ni vad det är för år nu i Hearthstone? 🙂

  Eder Kära Phyreon signing off

Skriv en kommentar

Du får använda dessa html-taggar och -attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.