#59 Grimy Goons

Vi pratar om Grimy Goons!
Gängets mechanic och kort.

Heroic Tavern Brawl har släppts!


En kommentar till #59 Grimy Goons

  • Phyreon  skriver:

    Kul att ni går igenom kort för kort och era tankar om dessa, bra guide för de som antingen inte har koll eller inte riktigt orkar gå igenom alla korten innan release. Mne också för att se ifall ni håller med om vad man själv trycker liksom 🙂

    Det verkar också som att det är som att man har trot, att Priest kommer tebax och kan vara den starkaste klassen, och då är det mera Dragonpriest och kort som Dragon potion som ghör 5 skada på alla minons förutom drakar osv, så verkar som att priest kan behöva nerfas efter release men men detta återtår väl att se och nu har ju ändå shaman varit top 1 I vad som känns 100 år, (eller så länge det tar för bulten att odla skägg 😉 )

    För att prata om något annat, I kraft av att vara en Patreon, så vore det ju roligt att faktisktfå reda på vad pengarna går till, om ni liksom har ett utvecklingsschema för podden eller så, nya funktioner, tävlingar, turneringar eller så. Så man vet att man liksom får valuta för pengarna, ni kanske kunde maila alla patreons så vi vet vad som är på agendan liksom? 🙂

Skriv en kommentar

Du får använda dessa html-taggar och -attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.