#57 The Gadgetzan Gazette

Vi får snart en ny expansion med nya kort och vi diskuterar vad vi tror och hoppas på att det blir.

Många små nyheter och förändringar.

Lite metasnack.

VM i Hearthstone pågår och vi diskuterar några av spelarna.

Vi hör Thomas sköna stämma sjunga en sång!

Bulten har köpt coaching av Weghuz.
http://www.mmocoach.com


En kommentar till #57 The Gadgetzan Gazette

 • Jiddisch  skriver:

  Hej Killar!

  Längesedan jag kommenterade så det är dags nu.
  Har sedan en tid tillbaka kört min NA-server som ett f2p-konto. Alltså noll kronor. Har nyss låst upp alla äventyr och skrapat ihop en del legendarys och andra kort för att kunna bygga ett par lekar som klarar sig. Tänkte bara dela med mig av några grejer som dyker upp.

  Det tar tid! Speciellt när äventyren har fler ”vingar” Det är trots allt 700 gold per vinge.
  Den senaste ändringen av questen tycker jag verkligen gynnar de som saknar kort. Förut behövde man vinna alla matcher och det kan vara svårt utan många kort. Upplevelsen är ju att fler runt rank 19-16 har tier 1 och 2 lekar. Och att bygga en lek per klass kostar ju väldigt mycket dust.
  Nu har jag mestadels spelat arena och på så sätt tjänat ihop det mesta.
  Jag är inget fan av aggro-lekar, men de flesta control-kort är dyra att crafta och man blir tvungen att köra aggresiva lekar. Ibland klarar man sig på att byta ett kort mot en sämre variant, t.ex kobold geomancer när man inte har thalnos. Men det är svårt att komma ner till rank 5 med lekar som minskar sin procent att vinna. Tipset är väl annars att köra warlock Zoo som är en väldigt billig lek och klarar sig bra i de flesta lägen. Inga epics eller legendarys och nästan bara common-kort.

  Ett annat problem är när tawern brawl kräver att man bygger sin egen lek. Det dröjer oftast inte många timmar innan de flesta listat ut vad som fungerar och bara kör det.
  Kan bli många försök att få sitt sketna pack om man inte har korten som krävs.

  Tänkte att det finns en del som lyssnar på er som inte har alla kort eller möjlighet att lägga pengar på spelet. Har ni tänkt i dessa banor och har ni tips till alla som inte har en stor collection?

Skriv en kommentar

Du får använda dessa html-taggar och -attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.