#53 RIP Yogg

Blizzard kommer ”nerfa” kort!
Vi diskuterar dom olika ”nerfsen” och hur vi tror att detta kommer påverka lekarna i metan.

Lite metasnack som vanligt.


4 kommentarer till #53 RIP Yogg

 • Phyreon  skriver:

  Tjenare gubbz!
  Grymt avsnitt som vanligt, och kul ibland att kika in på streamen så man får se era anleten i realtid när ni sitter där och filosoferar och tiltar på Yogg. Ni saknar just nu motstycke i världen men låt inte detta få er att sakta ner eller så, även fast ni inte har konkurrens så måste ni leda podden in i framtiden som en måttstock att se upp till, såp allltså slappna inte av utan kör ända in i kaklet!

  Ps. Mitt nick ingame uttalas Fyreon (ph blir som ett F) och på amerikanska utall så betonar man väl y:et lite mer phYreon liksom, mitt namn kom förresten till så att jag har alltid varit ett fan av elementet eld och ville ha ett nickname som typ fire, heat, blaze och då kom jag tillslut på namnet phyreon, att det låter lite eldigt sådär 😉 Keep it up! DS

 • Phyreon  skriver:

  Skulle vara att ni saknar mot stycker inom Sverige 😉 Men snart tar ni över världen med hjälp av era Patreons 😀

 • Emanuel Jakobsson  skriver:

  Kan bara hålla med alla, riktigt bra och trevlig poda. Hemsida och andra förändringar är hela tiden upgrades.
  Har några punkter för dan.
  1. Ni missade att Orange gått till Alliance (eller missade jag att ni tog upp de). Spännande att Alliance därmed ger sig in i hearthstone. Fler signingar framöver?
  2. Appropå call of the Wild. Tänk om hunter i nästa expansion skulle få en ”tunneltrogg” och ett bra 5 dropp. Då skulle det bli nya Shaman. En nerf dödar hunter för tillfället men öppnar för bra kort i framtiden.
  3. Förslag på ämne i framtiden. Hur ser ni på transparens? Ska blizzard gå ut med data, planer mm. Skulle kunna bli mycket långrandig om detta men lämnar de med en fråga. Vill man veta allt eller vill man ta reda på de själv?
  Keep up the good work!
  /Erifin, Emanuel

 • Joakim Bergdahl  skriver:

  En fantastisk podd ger en extra dimension åt spelet

  Mitt ingame namn är Ymeer

Skriv en kommentar

Du får använda dessa html-taggar och -attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.