#51 Tonight a Tale of Arena Balance!

Blizzard försöker balansera arenan!

Vi pratar lite allmänt om metan och går in lite djupare på ett par lekar.
Totemic Might


4 kommentarer till #51 Tonight a Tale of Arena Balance!

 • Wenlo  skriver:

  Blir ju bara bättre och bättre det här! Snygg sida. Ang streamingen, skulle ni inte kunna lägga upp ett litet schema på ”Om oss”-sidan där man kan se när ni streamar? Jag vet att det kan vara intermittent vilka tider man kan streama men lägg bara upp de ni vet att ni verkligen kan. Bettingtjänsten Goodsnark kör där man kan vinna ”mynt” som man får önska låtar för är ju är ju ett bra tips för att få upp engagemanget i twitchchatten.

 • Isac Nilsson  skriver:

  Riktigt snygg hemsida. Bra avsnitt dessutom. Keep it up 🙂

 • Cyradis  skriver:

  Crazy game story,

  Jag sitter komfortabel i late game med min anyfin paladin mot yogg druid. Slänger ut en tyrion på ett relativt tomt bord. Han luckas hitta en mulch via raven idol. Jag slänger ett thanks emote när jag ser att en rhonin kommer upp på min ena hand och ashbringer i den andra. Jag spelar rhonin och tänker att nu e det nog snart Gg. Då spelas han, monstret från urtiden, yogg saron. Det mesta går emot min motståndare, fireball i yogg, smite i hans face, en rad spells fizzlar, som sista spell får han mind controll i min rhonin. Jag rensar rhonin med equality och pushar face med aschbringer samtidigt som jag letar vidare efter mina murlocs. Nästa tur spelar han malygos innervate 3x arcane missile och jag e skrattretande död 🙂

  Undertecknat
  Cyradis

 • Phyreon  skriver:

  Hejsan!
  Är en ny Patreon, heter Alexander Sundman och ingame är mitt namn Phyreon 🙂

Skriv en kommentar

Du får använda dessa html-taggar och -attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.