50-avsnitts Party i Karazhan

Vi firar 50 avsnitt!
Väldigt passande att vi fortfarande är på party Karazhan.

Vi pratar om nya kort och lekar som dom testas i.

I slutet av avsnittet firar vi poddens framgång återigen som fyra killar och avslöjar också en ”present” som vi fixat till våran hearthstonepodd-community.


3 kommentarer till 50-avsnitts Party i Karazhan

 • Jens J  skriver:

  Tjena,
  Måste bara lägga en kommentar om Prince Malkazar eller vad han nu heter. Kan personligen inte se något scenario annat än i någon sorts gimmick-lek man skulle vilja stoppa fem _random_ kort extra i sin lek. I praktiken minskar du chansen vid varje dragt kort att få något du stoppat i leken med 16,6%

  Man kan enkelt jämföra med Magic the Gathering: Där måste man ha minst 60 kort, men får stoppa in hur många man vill. Hur många seriösa lekar har ett enda kort mer än 60? Inga alls är svaret och då handlar det om att du kan stoppa in precis så många kort du vill och precis vilka kort du vill. Och här pratar vi om att svälla din lek med fem kort som du inte ens kan påverka vilka de är! Det är inte bara mediokert, det är direkt dåligt. Kortet hade förmodligen varit bättre om det stoppade in kort i motståndarens lek.

  Argumentet att det skulle öka ”värdet” på leken är ju helt ologiskt: Man kan inte prata om värdet på en lek på det sättet, det intressanta är ju lekens förmåga att förse dig med ett värdefullt kort vid rätt tillfälle. Hamnar man ofta i situationer där man hellre skulle ha en random legendary än ett av korten man valt att stoppa i leken så bör man nog överväga vilka kort man har i den.

  Nåja, keep up the good work grabbar!

 • Ollio  skriver:

  Hej. grym podd ni gör.
  Kan ni inte prata lite om Sylvanas. Det är mitt absoluta hatkort och jag får alltid lite panik när motståndaren spelar ut henne.
  Själv brukar jag antingen ignonera henne och gå face eller döda mitt eget bord innan jag dödar Sylvanas. Hur gör ni?

  mvh Ollio

  • Emanuel Erifin  skriver:

   Ja, ta gärna upp taktik mot Sylvanas och även hur man vill spela henne.

Skriv en kommentar

Du får använda dessa html-taggar och -attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.