#45 HSPL Season of The Kraken

Vi pratar om HSPL (Hearthstonepodden Ligan) som snart drar igång!

Metan har planat ut och vi är redo för nya kort.


En kommentar till #45 HSPL Season of The Kraken

  • Wenlo  skriver:

    Eftersom jag ändå hade sparat ner första matchen kan ni få se när Magners vinner över mig. Kvalitén blev sådär men vill man kolla när Magners vinner över en chipsätande tvåbarnsfar som slitit sig från Pokemon Go så är det bara att klicka sig vidare här: https://www.youtube.com/watch?v=Ez9-OeadJVg

Skriv en kommentar

Du får använda dessa html-taggar och -attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.