En bra meta

Vi diskuterar metan och konstaterar att det är en bra meta just nu.

Thomas och Magnus ”fightas” om vem som kommer längst denna säsongen.

Vi startar en egen liga i Aftonbladets EM-drömelvan.
Ligan heter Hearthstonepodden och alla får vara med!


2 kommentarer till En bra meta

  • Andreas  skriver:

    Roligt att Weghuz kommer på torsdag. Bästa svenska streamen!

    Jag såg när Bulten streamade i slutet på förra säsongen. Har nog aldrig sett någon ta förlusterna så hårt. Jag har i för sig inte sett någon i ett sådant loosing streak innan heller 🙂

    Precis som ni diskuterat tycker jag också det känns lite konstigt ibland vilka man möter. Igår t.ex. så mötte jag 4-5 warriors på rad. Bytade till en lek som jag haft hög win rate mot dem. Sedan mötte jag inga fler warriors.

  • Fredrik Kensander  skriver:

    Ang. P3 spel podden, den fick mig intresserad av hearthstone och hjälpte mig att komma igång. Er pod har sen tagit mig vidare och utvecklat mitt spel. Deras pod är dock mer professionellt producerad vilket såklart är att vänta. Ni kan nog få lite idéer där produktionsmässigt om ni vill utveckla podden.

Skriv en kommentar

Du får använda dessa html-taggar och -attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.