Matchups och spindelbollar

Vi diskuterar avslutningen på förra säsongen och metan.
Huvudämnet är matchups, varför en lek eller klass är bra mot en annan.
Bulten har lekt med spindelbollar.


En kommentar till Matchups och spindelbollar

  • Fredrik Kensander  skriver:

    Ang. patron. Jag håller på och lyssnar på era gamla avsnitt samtidigt som jag lyssnar på de senaste för att hänga med i metan etc, så vad en patron är vet jag inte än för jag har inte lyssnat på det avsnittet när det uppfanns. Men jag vill stödja podden och tog det valet som skulle ge mest till er.

Skriv en kommentar

Du får använda dessa html-taggar och -attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.