Metan och Thomas får napp

Vi pratar mycket om metan och om några decks som spelades i senaste Dreamhack-turneringen.
Lite om hur man ska spela mot C`Thun-lekar.
Thomas får också en personlig fråga ifrån twitch-chatten.


8 kommentarer till Metan och Thomas får napp

 • Spiken  skriver:

  Spela in mer avsnitt har inget å lyssna på längre:/

 • Cyradis  skriver:

  Kan ni inte arrangera en patreon tunering? 🙂

  • Robert Lundqvist  skriver:

   Vi har hela tiden den idéen i baktanken och just nu filar jag på något liknade men fortsätt följa podden så ska vi alldeles säkert kunna ordna något

   • Robert Lundqvist  skriver:

    Det var svar till Cyradis

 • Vem/Vemkasta  skriver:

  Bra avsnitt som vanligt.
  Det jag undrar gäller Tomas stream, när streamar du? Vill gärna se dig spela men ser dig aldrig online, så vilka tider streamar du på? Brukar uppdatera twitch efter att jag kommit hem från jobbet då och då, men ser dig aldrig online. Försökte även adda dig på HS när du la upp din battletag för några månader sedan.

  Min poäng är, om jag vet när du streamar blir det lättare att kolla, hej.

  • Cyradis  skriver:

   Följ honom på twitch så får du mail när han går online.

   Bara ett tips :). Han är online jämt för jag blir spammad av honom. Ska ta bort den där killen nu alltså!

  • Thomas Holmström  skriver:

   Det var skumt. Har varit inne en hel del nu i veckan faktiskt. Kommer försöka sätta ett tidsschema snart men vet inte riktigt vilka timmar jag ska köra. Försöker fortfarande också vänja mig lite med streamingen, är så sjukt mycket stressigare män jag trodde. Kvällarna brukar vara bäst för då har man lugnat ner sig lite. Iaf alfalfa_dns” är mitt knep på twitch. Kom gärna in och säg hej. Alfalfa2123 är mitt Battletag. Ps: bry dig inte om cyradis. Han blir så avundsjuk när jag pratar med andra 🙂

   • Vem/Vemkasta  skriver:

    Aha! Det var där skon klämde, hade addat alfinr0 på twitch vilket jag trodde var du, men nu blir det lättare att hitta dig.

Skriv en kommentar

Du får använda dessa html-taggar och -attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.