#34 – Nya kort, en helt ny värd.

Vi har en ny värd till podden och vi pratar om dom senaste korten från WOTOG.


7 kommentarer till #34 – Nya kort, en helt ny värd.

 • Wenlo  skriver:

  Tack för ännu ett bra avsnitt.
  Ni klarade det på bra på tre pers med :o)
  För ”Wall of Fame”-sidan: David Liljenberg = Wenlo

 • isac nilsson  skriver:

  Tycker att det är skönare att lyssna till när ni bara snackar avslappnat utan att ha förberett nåt. Hursomhelst tack för ett bra avsnitt, ni e gryma som 3 pers också 😀

 • Andreas  skriver:

  Precis som ni nämnde så låter Bulten lite burkig. Är även någon annan störning ifrån honom. Skulle gissa på att micken är inställd på automatisk ljudstyrka. Hörs tydligt när han blir frånkopplad hur tyst och skönt det blir.

  För övrigt bra som vanligt =)

 • Jens Johansson  skriver:

  Tjena,
  Eftersom ni tog upp min förra kommentar så en liten uppföljning kanske vore på sin plats också: Jag föredrar också en mer ”avslappnad”, eller vad man nu ska kalla det, känsla. Min erfarenhet (jobbar med ganska närliggande saker) är att det motsägelsefullt nog kan kännas mer avslappnat och spontant med rätt förberedelser. Då ska det ju så klart inte vara som ni beskriver att vissa gör, ett fullständigt manus som läses upp utan mer att man har funderat lite kring vad som kan tänkas komma upp baserat på vilka ämnen man ska ta upp och har något smart och kanske till och med vitsigt att säga; som någon av er sa (minns inte vem) så handlar detta mer om individuella förberedelser. Och fast det självklart är som ni säger att tvekan och fyllnadsljud är en fråga om erfarenhet så tror jag ni skulle kunna förbättra er även på det området genom att ha lite förberedda saker att säga; fyllnadsljud lägger man ju oftast till när man inte vet riktigt vad man ska säga.

  Tar vi återigen Angry Chicken som exempel så stämmer det ju att de upplevs ganska spontana och icke-strikta, jag är dock beredd att satsa pengar på att väldigt mycket av vad de säger är väl planerat och genomtänkt och att de helt enkelt är skickliga på att få inövade saker att låta spontana, generellt är det så med all media att väldigt mycket mer än man som publik tror är väl planerat och inövat.

  Trist att Micke försvann, men jag håller absolut med att det är bättre med ett team där alla är någorlunda ”hardcore” och det måste dessutom vara ganska trist att lägga så mycket tid och energi som en Pod tar på ett område man är sådär intresserad av. Bra avsnitt också, man är ju ganska sugen på att få börja spela de nya korten nu! Ha det gott!

 • Cyradis  skriver:

  Joakim Serholt = Cyradis, om ni ville förtydliga Wall of fame, där jag faktiskt inte finns med 🙂 ha de!

  • Robert Lundqvist  skriver:

   Vi är medvetna om detta och undersöker saken. Blev du patron genom patron.com?

 • Erik Wallmark  skriver:

  Ni gör detta grymt bra tycker jag fortsätt såhär. Lyssnar på er på jobbet varje dag nu!

Skriv en kommentar

Du får använda dessa html-taggar och -attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.