#26 – Helt vanligt standardavsnitt

I detta avsnitt har vi Goodsnark på besök och vi pratar vidare om Standard.


7 kommentarer till #26 – Helt vanligt standardavsnitt

 • tyrra  skriver:

  ville bara påpeka att Magic The Gathering HAR ett Standard format som det växlar ut på liknande sätt som Hearthstone kommer att göra, ni verkade missa det. Säker på att Hearthstone kikat på MTG och insett att det blir nödvändigt i det långa loppet.
  Tack för bra pod =)

 • Vem/Vemkasta  skriver:

  Hej, bra avsnitt och kul att ni tog in en ersättare när ni blev en man kort, det flöt på bra.

  Såg en liten snutt på Roberts stream för några dagar sen och har ett tips till honom, han spelade då med ett annorlunda paladin deck och det kanske var då han tiltade, om jag minns rätt, eller om det var något game senare med tempo mage. Men mitt tips är detta, spela med mindre RNG, byt ut dina tuskarr jousters mot healbots, så blir decket bättre.
  Och vad det gäller mage:n så hade du i ett game, chansen att fireballa en 7/4a minion på motståndarens sida men valde att försöka flamecannon:a bort den när det var tre andra små minions på bordet, det var en kalkylerad risk som inte var värd att ta.

  Annars har det varit kul att se era streams och lyssna på er podcast, kämpa på.

 • Wenlo  skriver:

  Hej.
  Trevlig avsnitt, igen!
  Kan ni inte länka till era twitchstreamar och twitterkonton?
  Lämpligtvis under ”4k om oss” 🙂
  Länka gärna till gästerna med, Goodsnark fick ju en följare direkt här. Som sagt, man premierar ju gärna en snygg overlay.
  Fråga: Vilket program använder ni för att streama? Har själv testat Open Broadcast samt Twich app i Overwolf men är inte helt nöjd.

  • Goodsnark  skriver:

   Kul! Såg din follow-alert. <3 😀

   Jag använder OBS. Tycker det är riktigt smidigt på alla sätt och vis. Kanske en LITEN tröskel att sätta sig in i hur allt funkar (nån timmas youtube "how-to") men väl värt tidsinvesteringen.

   GL HF

 • Jocke  skriver:

  Jag har kommit på et sätt
  som gör att man kan vinna mot warrior med freezmage iallafall mer än 50 %

 • Jiddisch  skriver:

  Ok, Måste dela med mig av en härlig vinst igår kväll.
  Mind Games
  Spelade Mage i Arenan och låg på 6-2, möter en Hunter. Inser att om han kommer vara aggressiv kommer jag få problem med min baktunga lek. Det är han givetvis…
  Han har en Ogre Brute som aldrig missar fejset och som jag inte får bort. Börjar få lågt HP men känner att jag börjar stabilisera bordet. Jag får ut fyra minions varav en Shieldmasta och en Animated Armor. Har en bra hand med Ethereal Conjurer och stora minions. Han kastar en deadly shot och träffar naturligtvis min Animated armor och fortsätter med att trycka sin hero-power i nyllet på mig.

  Jag inser att jag inte har så många turer på mig att vinna. Med min Ethereal får jag en Ice block och är i alla fall tillfälligt levande. Jag spelar ut det mesta i min hand med en Core hound i spetsen. Har två turns på mig att lyckas pressa ner honom. Han smORCar vidare och min Ice Block blir använd. Jag är nere på 1 hp och topdeckar en Jeweled Scarab, och alternativen är Hobgoblin, Scarlet Crusader och en Duplicate. På instinkt tar jag direkt duplicate spelar den snabbt som ögat, låter hans bord vara och går Fejs med allt jag har!

  Allt han behöver göra för att vinna är att trycka på heropower.

  Han testar för mirror entity med en Zombie Chow som han haft på hand sedan turn 4. Jag trycker på esc och är beredd på att trycka concede. Då kommer en Force tank Max och han kommer inte förbi min taunt med sitt bord. En sekund senare trycker han på concede!

  Den känslan.

 • Jozzle  skriver:

  Hej.
  Vill först bara säga, riktigt starkt och bra jobbat med denna podden!
  Jag gillar varje avsnitt jag lyssnar och ser fram emot framtida avsnitt.
  Hade hoppats på att få lyssna på ett idag till morgonkaffet men gissar på att ni fortfarande håller på att skapa det:).

  Hade varit intressant att höra lite bakgrunder från utvalda kort någon gång, kan bli ett intressant ämne, finns ju lore på allt.

  Ha en fantastiskt trevlig dag från en stöttpele iGöteborg och en nybliven Patron till er 🙂

Skriv en kommentar

Du får använda dessa html-taggar och -attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.