#23 – En klass för sig

Vi börjar grotta ner oss i det breda ämnet ”Klasser”.

Nu kan du som tycker vi är värda vårt smör börja stödja oss i vårt arbete med Hearthstonepodden, genom att bli en Patron. Gå till patreon.com/hspodden!


8 kommentarer till #23 – En klass för sig

 • Dennis Johansson  skriver:

  Hej Dennis som hade den där konstiga Murloc/Silverhandleken, fick den som lägst till 11 efter lyssnat på era kommentarer. Bytte sedan till 1 ren murloclek och en ren silverhandlek. Ingen av dessa passade min spelstil lika bra och har därför harvat runt 14 med olika lekar. Just nu är fokuset på en priestmechlek som går okej. Ser fram emot resultaten av oilrougeprojektet.
  Är också en spelare som kör helt Free-to-play, mest för jag tycker att spelet är roligare så. Skulle speciellt aldrig betala för en arenarun eller cardpacks med riktiga pengar.
  Också en patreon till er och ser fram emot flera grymma avsnitt i framtiden.

 • Aric  skriver:

  Klart man klättrar upp i rank. Dom bästa spelarna är ju i toppen inte i botten

 • Henrik  skriver:

  Angående avs 19!
  När ni har en gäst så tycker jag att ni ska dra in på snacket om er själva och mer fokusera på gästen. Antagligen så kommer han/hon bara vara med en gång och då vill man ju få all info man kan om den gästen och allt om er kan sparas till övriga avs.

  • Mikael  skriver:

   Tack för bra feedback Henrik! Vi hade dock ingen tidsgräns på avsnittet så det var i alla fall inte internsnacket som satte gränser i informationen. 🙂

 • Andreas  skriver:

  Håller med Aric att man klättrar upp i rank.

  Eftersom det gick dåligt med den traditionella Oil Rogue-leken så testade jag en snabbare variant. Då gick det betydligt bättre! Kanske har att göra med det som ni snackade om, att man måste våga gå face ibland.

  Tog mig till rank 5 i helgen! Känns bra att ha säkrat upp ett golden epic då jag saknar flera bra sådana kort.

 • Goodsnark  skriver:

  Hola,

  Kort och gott: IRL-turnering med tillhörande ”happening” låter spännande. Håll den tanken! 🙂

  Mvh

  G

 • Vem/Vemkasta  skriver:

  Hej igen! kommenterade på förra avsnittet om att inte alla avsnitt fanns på i-tunes, det ändrade ni snabbt, tack för det.

  Utöver det har jag bara ett litet klagomål, förutom Magnus på måndagar, har jag aldrig sett någon online på twitch, förstår om ni har mycket i era liv som tar upp tid och det ända jag har allt klaga på är att jag inte hör mer från er. Tack för 23 bra avsnitt.

  P.S Addade Tomas på HS, hittade hans battletag på twitter, lite sårad att jag inte fått det confirmed, klan-idén lät lockande.

 • Jiddisch  skriver:

  Hög igenkänningsfaktor när ni pratar om att ha småbarn, lite med tid och svårt att fokusera. Har precis varit sjuk och hemma från jobbet och därför kunnat spela. Klättrade upp/ner till rank 3.
  3 recept till avancemanget
  1. Tid
  2. Bra Meta-lek (Midrange-Druid i mitt fall)
  3. Koncentration
  Och för att krydda det har jag kollat mycket på Goodsnarks stream.
  Får helt enkelt vara sjuk oftare…
  Keep it up boys!

Skriv en kommentar

Du får använda dessa html-taggar och -attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.