#22 – Secrets Revealed

Vi plockar sönder Secret Paladin och berättar inte bara hur du spöar den, utan också hur du spelar den.


8 kommentarer till #22 – Secrets Revealed

 • Aric johansson  skriver:

  Ännu ett toppen avsnitt.
  Det var lite som dagen innan julafton när ni twittra att ni spelade in 🙂
  Superskönt att inte möta några hemlighetsfulla paladins nu 🙂
  Ser fram emot nästa avsnitt

  PS : Aric uttalas som Erik fast med À istället för E 😉

 • Abadennon  skriver:

  Väldigt intressant podd ni skapat hoppas ni fortsätter. Skulle säga att RenoLock är ett bra svar på secretpally. Ni skulle kunna göra en egen liten turnering om tid finns.

 • Cyradis  skriver:

  Hej,

  Bra avsnitt. Djuodykningar på specifika lekar är riktigt bra tycker jag.

  Jag blev så trött på att jag spelade Secret pala då och då och disenchantade alla korten nu i veckan. Bland annat en golden mysterious challenger. Så jag aldrig ska spela den igen.

  Craftade istället det som saknades till oil rogue, utan van cleef. Ser gärna ett dedikerat avsnitt med denna leken med.

  Mvh
  Cyradis/Joakim

 • Goodsnark  skriver:

  Hej,

  Mycket bra och intressant avsnitt! Intressant att höra olika personers tankar gällande ett så pass vedertaget deck som SecretPaladin. Keep the winning streak going! 🙂

  PS. Tackar ödmjukast för länken till min Twitch. Alla förberedelser är nu äntligen avklarade och sedan i lördags är twitch.tv/Goodsnark official LIVE. Vi ses i chatten! 🙂

 • Gruntle  skriver:

  Hej,
  har lyssnat på er sen starten, men inte kommenterat förrän nu. Så jag ber om ursäkt för textväggen, har samlat på mig ett tag. Ni har verkligen utvecklats mycket sen starten, och blir bara bättre och bättre. Själv brukar jag oftast ligga runt 10 i rank (5 som person-bästa), men försöker pressa nedåt mot legend. Så er nivå är mer eller mindre perfekt för mig.

  Tänkte dela med mig av en match jag spelade för några månader sedan som jag kom och tänka på när ni pratade om Everyfin is awesome och Anyfin is possible i combo (med hjälp av Nefarian). Konstiga saker kan hända i Hearthstone. Jag spelade min control warrior där jag i brist på legendaries inkluderade just en Nefarian. Jag mötte en ramp druid och det gick lite så där. Jag hade slut på kort och runt 20 hälsa och han satt på 13 hp när jag drar Nefarian i turn 9. Gissa vilka två klasskort jag drog från honom? Jo precis, Force of Nature+Savage roar. Jag passar över turen och han dödar Nefarian samt får ut ett antal creatures. Han var nog en aning förvånad när jag nästa turn lade ut combon och vann matchen 🙂

  Några förslag för framtida program:
  – Mer gäster. Det var kul och intressant att höra er prata med Orange.
  – Ni kanske kan göra nåt liknande som Angry Chicken har gjort några gånger och skapa en lek tillsammans. Gärna nåt annorlunda och med tema.

  Tack för en bra show!

 • Andreas  skriver:

  Hej!

  Jag har börjat möta en hel del Freeze Mage och tycker de är riktigt jobbiga. Vet inte hur man ska spela mot dem, så kom gärna med tips 🙂

  Det går inte så bra med min Oil Rogue nu längre. Antar att det krävs mer träning samt att Edwin VanCleef hade hjälpt mig en del. De kanske även har det tufft i metan nu. Jag märker även att det ibland blir mycket att räkna på. Då hinner man inte alltid att fatta det bästa beslutet!

 • Vem/Vemkasta  skriver:

  Hej, började lyssna för någon vecka sen och har lyssnat på avsnitt 11 och framåt, de var vad som fanns på Itunes. Riktigt trevlig podcast och har även sett Maggro två gånger på twitch vilket också var bra.

  Tycker ert upplägg är bra, vore kul om ni kunde analysera en specifik match mer ingående och ta upp hur ni tänker steg för steg, kanske svåra att göra i podcastformat, men det var en idé jag hade.

  Tack för en bra podcast.

 • Ludde  skriver:

  Gillar er podcast som fan! =) brukar lyssna på er när jag går till jobbet/gymmet.

  Spelar själv endast priest (mitt enda golden portrait) och har insett att det finns ett visst hat mot den klassen, men det finns ju inget göttigare än att ta motståndarns grejer.

  Hoppas ni kan göra fler intervjuer som den med orange, tyckte det va väldigt intressant.

  Ha de fint

Skriv en kommentar

Du får använda dessa html-taggar och -attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.