#20 – Rappa kort

I detta det tjugonde avsnittet introducerar vi ett nytt segment Mikael kallar ”rappa kort”.

Thomas superpala!

Skärmavbild 2015-12-28 kl. 15.52.48


9 kommentarer till #20 – Rappa kort

 • Dennis  skriver:

  Hej igen!

  Ni undrade för ett par avsnitt sedan om det fanns något ämne som vi lyssnare ville veta mer om och jag vill väldigt gärna veta mer om Turneringar.

  Vilka sidor som kör turneringar, vilka som gäller för att ta sig till VM eller vilka som ger poäng för att ta sig till Blizzcon eller hur det nu fungerar.

  Ha det så bra och tack för en fantastisk pod!

  Dennis

 • Andreas  skriver:

  Tack för att ni gör en podcast på svenska om Heartstone. Har lyssnat på alla avsnitt och tycker nog att det med Orange är det bästa hittills. Har nog lyssnat på det tre gånger nu 🙂 Blev lite förvånad att ni lyckades få dit en så pass bra spelare. Bra jobbat!

  Roligt att ni ska lära er spela Oil Rogue. Har nämligen själv nyligen börjat spela Rogue och tycker det är riktigt roligt. Har kollat lite Twitch och hoppas nu på mycket intressant info från er. Har faktiskt gått rätt bra. Var dock runt rank 14 så det kanske är tuffare uppe på era ranks.

  Intressant att ni går igenom metan varje gång och berättar vad ni tycker fungerar. Lägg gärna upp lekarna som ni brukar. Saknar t.ex. Aggro Paladin som ni pratade om senast. Skulle även vara intressant om ni diskuterar t.ex. hur man besegrar Secret Paladin som jag tycker verkar vara väldigt stark i metan. Är det Hunter och dubbla Flare som är det bästa egentligen?

  Roligt att ni får med lite humor. Senaste avsnittet kom jag på mig med att småskratta några gånger 🙂

  Har en önskan om att ni lägger upp mer info på Twitter. T.ex. när det kommit ett nytt avsnitt och när någon ska streama!

  Tyvärr använder jag inga tjänster från Apple så kan inte ge er något betyg. Annars hade ni fått ett toppbetyg.

  Längtar till nästa avsnitt…

 • Jiddisch  skriver:

  Hej!

  Som trogen lyssnare tycker jag det är toppen att det finns en svensk pod om Hearthstone.
  Om jag ska ge lite feedback, Vilka riktar ni er till? Nya spelare eller till sådana som mig (Harvar kring rank 8)? I början kändes det som ni ville rikta er till nya spelare. Men om man lyssnar på poddar om HS så är man antagligen mer intresserad och har spelat mycket. Därför tycker jag det är en god idé att nörda in lite mer, köra specialavsnitt om en viss lek eller klass eller t.om. kort. Att verkligen gå in på djupet i något. Ni ska givetvis behålla de punkter ni redan har i podden (Metan, Och den där leken där Magnus vinner hela tiden…)
  Det är svårt att få in allt på en timme i veckan, därför tycker jag att ni ska behandla färre punkter men djupare.
  Ex vis att alla kör en lek inför avsnittet och ger feedback på vad som funkar och vilka kort man kan byta ut.
  För min egen del, med ett jobb där jag lyssnar på pod i flera timmar gör det inget om det är längre avsnitt! 🙂

  Och anledningen till att jag bryr mig och ger feedback är att jag verkligen vill att ni ska fortsätta med det ni gör. Ett bra jobb!
  Och att ni kanske blir lite mer aktiva på twitter så man vet när avsnitten kommer och om/när nån streamar.
  Tack för mig.

 • Cyradis  skriver:

  Hej,

  Jag heter Cyradis och ligger kring rank 2-legend varje säsong, och har varit legend några gånger.

  Jag gillade senaste avsnittet med Orange väldigt mycket då det riktade sig mer till min nivå.

  Jag uppskattade också att ni delade med er av aggro paladinen som gick så bra på laddern. Jag har också haft bra resultat av att använda denna! Bytta ut en Coghammer mot en Aldor Peacekeeper. Just nu på rank 11 men vinner det mesta med den just nu.

  Vad kör ni i metan nu i nya säsongen, håller den fortfarande?

  Mvh
  Joakim

 • Pellikanen  skriver:

  Hörde när ni snackade om jeweled scarab och att ni inte gillade den alls. själv tycker jag den ofta är ett bra val i arena och bra att spela på turn 3 för då garanterar du att du har en 3 drop på turn 3. (Ifall du inte hade det på handen innan). Förövrigt skitnajs pod keep it up!

  • Pellikanen  skriver:

   Bra att spela på turn 2** inte 3! ?

 • Goodsnark  skriver:

  Hej på er,

  Börjar med att kommentera Jiddisch inlägg, som jag tycker innehåller nya intressanta grepp (djupdyka i en lek/klass/kort). Låter riktigt intressant i mina öron! 🙂

  Till mina frågor, som jag delvis postades under Magnus stream senast:

  1) Era åsikter/kommentarer på Varian Wrynn, Vol’jin? Värda att spela och i så fall i vilken typ av deck?

  2) Strategiskt rätt – spara dust till legendaries (ex. Dr Boom, Ysera, Sylvanas…) eller använda dust till mer ”matnyttigt” som kompletterar bredden (rare/epic)?

  Keep on podding in the free world!

 • stefan  skriver:

  Jag tror jag råka ut för en super bugg här om dagen, jag la Lightbomb, och då dödade den ändå min Kelthuzad som hade 6(attack)-7(liv)
  Hur är detta möjligt?
  Om någon av er svarar mig via mejl så kan jag även skicka bildbevis på denna märkliga händelse, för övrigt boys, grym podd!
  Ni tänker ju även på oss NooBs 😉

  • Andreas  skriver:

   Lightbomb-buggen 😉
   ”This spell’s damage is increased by Spell Damage.”

Skriv en kommentar

Du får använda dessa html-taggar och -attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.