#17 – Arena

Tempo-rogue:

 • 2 × [Backstab]
 • 2 × [Eviscerate]
 • 2 × [Fan of Knives]
 • 2 × [SI:7 Agent]
 • 2 × [Unearthed Raptor]
 • 2 × [Abusive Sergeant]
 • 1 × [Bloodmage Thalnos]
 • 2 × [Haunted Creeper]
 • 2 × [Loot Hoarder]
 • 2 × [Nerubian Egg]
 • 1 × [Big Game Hunter]
 • 2 × [Defender of Argus]
 • 2 × [Piloted Shredder]
 • 2 × [Azure Drake]
 • 1 × [Loatheb]
 • 1 × [Sludge Belcher]
 • 1 × [Sylvanas Windrunner]
 • 1 × [Dr. Boom]

2 kommentarer till #17 – Arena

 • Dennis Eriksson  skriver:

  Hejsan grabbar!

  Heroes of Might and Magic 2 alltså? Love that sh*t!! 3:an är helt klart min favorit men 1, 2 och 5 funkar också! 🙂

  Excavated Evil och Entomb pratade ni om. Jag älskar präst och dessa två går direkt in i min Shadow Jackson lek vars enda win condition är fatigue.

  Excavated Evil funkar fint eftersom jag knappt har några gubbar i leken. Och har jag gubbar i spel så har de taunt och jag behöver inte spela spellen. Samtidigt är det sjukt skoj att facehuntern eller zoolocken sitter där med spells på hand som de inte kan kasta! 🙂

  Har inte hunnit testa Entomb ännu men den verkar bra! Enda vapnet jag har mot Ysera är Mind Control. Jag har till och med en confuse i leken enbart för att ta Ysera. (kanske även för att använda mot dragon priest)

  Hur som, ska bli sjukt kul att testa!

  Ps. Bra pod, keep it up!!

  //Dennis

 • Jiddisch  skriver:

  Hörde att jag nämndes när jag kollade Bultens stream. Det var inte jag som påpekade ilskan, men jag njöt av att se en riktig hederlig Rage-quit! ?

  Tänkte på en annan sak, jag har svårt att hinna spela ranked för att nå dit jag vill, alltså legend. Har därför startat upp ett konto på ”NA” och tänkt att spela free2play. Alltså inte lägga en spänn utan klara att låsa upp alla äventyr med guld från arenan. Är det nån av er som gjort det?

Skriv en kommentar

Du får använda dessa html-taggar och -attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.