#16 – Hantera tilt

Vi pratar om hur det kan vara att reagera lite för hårt på förluster.

Dessutom:


En kommentar till #16 – Hantera tilt

  • Möller  skriver:

    Tjena grabbar.
    Ett tips till alla som jag brukar göra när jag tiltar. Är de pga rng’n då så gör en lek som har bara rng kort i sig o lira den 2-5 matcher på casual tillslut skrattar man. Vips tilten är borta. Dock finns de tilt som man kommer på sig att man gjort fel drag o förlorar av de. Den sortens tilt påverkar mig mer än bara rng som man inte kan påverka helt. Bra avsnitt fortsätt så…

Skriv en kommentar

Du får använda dessa html-taggar och -attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.