#15 – The League of Explorers

Vi pratar vidare om det nya äventyret.

Inför nästa vecka: Berätta om dina upplevelser kring att hantera humöret när RNG gör livet svårt!


3 kommentarer till #15 – The League of Explorers

 • Dennis Johansson  skriver:

  Jag och motståndares rag har inget bra förhållande. I alla fall känns de så. Har aldrig varit med om att de inte träffar face, VARENDA gång.
  Men nu till en spontan fråga vad tycker ni som faktiskt kan spela ’(når själv nivå 14 som högst men faller sen tillbaka ner till låga 15). Just nu spelar jag en murloc/silverhand lek som ser ut så här:
  1 [Competitive Spirit]
  2 [Grimscale Oracle]
  2 [Murloc Raider]
  2 [Murloc Tidecaller]
  1 [Equality]
  2 [Bluegill Warrior]
  2 [Murloc Tidecaller]
  2 [Puddlestomper]
  1 [Muster for Battle]
  1 [Coldlight Oracle]
  2 [Coldlight Seer]
  2 [Murloc Warleader]
  1 [Silver Hand Regent]
  1 [Truesilver Champion]
  1 [Consentrate]
  2 [Murloc Knight]
  1 [Old Murk-Eye]
  1 [Quartermaster]
  1 [Sludge Belcher]
  1 [Tirion Fordring]
  1 [Sea Giant]

  Den håller oavsett säsong, meta och trend senaste 3 månaderna. Hur kan den förbättras för att i alla fall nå nästa nivå, har inte ”legend” som mål men vill nångång vara 9 eller uppåt.

  Tacksam för svar och tack för bra podd.

  PS. Ja de är lite av en gimmicklek som jag föll för och börja spela ladder med och nådde plötsligt lite resultat som jag aldrig fått tidigare.

  • Thomas Holmström  skriver:

   Är också ganska förtjust i murlocdecks =) Kul nu med League of Explorers när det kommer lite fler murlockort. Skulle nog säga, när jag ser din deck, att den är lite väl blandad med både aggro och till mer lategame. Sea giant antar jag iaf ytterst sällan får spelas runt tur 4-5 eftersom murlocs ändå rensas nästan lika fort som de kommer upp. Tyrion och Belchers är också kort som jag skulle säga är alldeles för långsamma för att passa in en sån snabb lek som murlocs. Samma med equality, önskar det fanns murlocs med silence. Kan ränka mig att den här leken väldigt fort får slut på steam och kan inte riktigt avsluta jobbet. Därför skulle jag rekommendera antingen 2 divine favor eller 2 Jeeves och sen lite mer bursts. Buffar, charge, damage spells och silence. Låt murlocsen vara minions och försök byta bort lite av de andra. 1 muster och 1 quartermaster tar alldeles för lång tid för att vara till någon nytta.

   • Dennis Johansson  skriver:

    Tack Tomas för svaret och för diskussionen. Har byggt om den från en murloc till en mer silverhand fokuserad lek med 2 muster och 2 master kombinerat med andra buffar och liknande. Återkommer om den är något att ha.

Skriv en kommentar

Du får använda dessa html-taggar och -attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.