#13 – RNG, faktiskt

Random Number Generator, eller RNG, är ett så brett ämne med så mycket detaljer att det tar flera avsnitt att avhandla. Att Magnus och Thomas drar igång en het diskussion över halva avsnittstiden gör inte ämnet mer snabbavhandlat!

Thomas tips för att sparka metan denna veckan (Är en deck av kolento).

Skärmavbild 2015-11-06 kl. 16.38.37


5 kommentarer till #13 – RNG, faktiskt

 • Inter  skriver:

  Vart är midrange Paladin leken, jag trodde jag skulle slippa hearthpwn framöver 🙂

 • Jonathan  skriver:

  Hej! Ni äger. Jag har er mamma Hanne-Lise Grön i slöjd nu. Hon äger också. Snälla svara

  • Mikael  skriver:

   Hej Jonathan! Jag tycker nog att det är du som äger! 🙂 Det säger min mamma i alla fall. Vad roligt att du lyssnar på podden! Jag hoppas du fortsätter lyssna och kommentera! 😀

 • Jiddisch  skriver:

  Tja! Kollade in streamen igår kväll, trevligt med lite diskussion med vilka drag ni gjorde med Druiden.
  Själv gav jag mig på ranked, men fick ett litet utbrott efter den åttonde Secret Paladin jag mötte. Avskyr den mer än Facehunter! Tycker ni den är givande att möta?
  // Arena tills den nerfas

 • Goodsnark  skriver:

  Hej på er! Kikade på streamen igår och kan bara stämma in i föregående talares omdöme – trevligt och givande diskussion. Kul när man får ”ahaa, ja just det!”-känslan när ni gör drag som JAG inte sett/tänkt om jag suttit vid rodret. Har spelat Hearthstone till och från sedan 1,5år tillbaka kanske(?), men har alltid varit väldigt ”casual”. Först de senaste månaderna som jag ökat mängd och spelat mer ”målinriktat”. Skulle väl säga att jag hör till ”Bultens” segment av spelare rent rankingmässigt.

  Hittade till er pod i förra veckan och har snart lyssnat ikapp. Formen/innehållet passar mig utmärkt såhär långt och jag gillar det ni gör. Precis som ni nämnt själva täcker ni väldigt många aspekter av Hearthstone utifrån den ”line-up” ni har. Dessutom har ni en (i mina öron) perfekt balans mellan allvar och humor. Kul att vara med från början för en gångs skull, och det är häftigt att höra hur nivån höjs gällande upplägg/ljudkvalité/innehåll från ena avsnittet till det andra. Kör så det ryker! +++++

Skriv en kommentar

Du får använda dessa html-taggar och -attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.