#11 – Warsong Commander

HearthArena Companion Overlay

first-warsong-commander

Warsong Commander från början

[Warsong Commander]

Vad heter spelet?


6 kommentarer till #11 – Warsong Commander

 • KvantKatt  skriver:

  Har spelat sen tidig closed beta lite till och från. Lirar framförallt freeze mage och har nått rank 3 som högst + flera avslutade säsonger på under rank 5.

  Riktigt skön show!

  • Robert Stark  skriver:

   Yo yo, riktigt skön podcast!

   Har spelat HS i 6 v, rank 8 förra säsongen, rank 10 just nu. Har dock sjuka swings, ibland går man framåt 5 ranks på en kväll, för att kvällen efter rasa 6 ranks med exakt samma deck, är detta ”vanligt”?

   • Alfalfa  skriver:

    Det är vanligt 🙂 Det beror på att metan i hearthstone ständigt förändras. Antingen så möter du andra typer av decks, eller så spelar dina motståndare annorlunda mot din egen deck. För att hänga med i de skarpa svängarna så bör man efter varje match ta en funderare: varför gick drt som det gick? Vad skulle jag kunna göra bättre. Kanske behövs det en ny taktik, deck eller enstaka kort som byts ut.

    Personligen när det går dåligt så brukar jag testa alla möjliga olika nya saker. Detta gör jag tills jag hittar den så kallade ”metafickan” igen och min winrate fortsätter vara väldigt hög. Ju mer man spelar ju fortare lär man sig att förstå metan och kunna anpassa sig efter den.

 • Rybezahl  skriver:

  Tack för en skön podd!
  Det märks verkligen att ni börjar hitta rätt i erat format nu med podden och den blir bättre för varje avsnitt. Men hemsidan skulle verkligen behöva ett ansiktslyft 😉

  Spelat sen release lite från och till men blivit mer det senaste månaderna(mycket tack vare er och att vänner som man jobbar med spelar). Har aldrig riktigt hängivit mig att klättra mot legend men det kommer det nog bli inom en snar framtid!
  Just för tillfället är jag en rank 9-12-spelare.

  Känns lite extra roligt att lyssna på er då jag spelat schack i yngre år med Magnus & Thomas. Och man känner verkligen igen ert sätt att tänka och resonera kring strategier 🙂

  Ps. Självklart ska spelet på slutet heta ”Med andra ord” 😉
  Mvh Johan

 • Jiddisch  skriver:

  Tackar också för en bra pod. Skönt med en pod på svenska även om de flesta begreppen ändå är på engelska.
  Själv är jag en trött småbarnsfar som tar kvällarna i anspråk och gör mina ”daily´s” och lite Arena. Om tid finns kör jag lite ranked och ligger runt 8-10 när säsongen summeras.
  Jag hoppas ni orkar fortsätta och jag ska kika in på twitch och kolla lite när ni lirar!

 • Knightofcake  skriver:

  Tjena boys! Bra podd!! Ligger väl runt samma rank som bulten upp och ner mellan 12-10, spelat sen april i år (2015)

Skriv en kommentar

Du får använda dessa html-taggar och -attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.