#9 – Förbättra ditt spel, fortsättning

I det här avsnittet pratar vi om mulligan-steget i Hearthstone, och fortsätter därmed på ämnet ”Förbättra ditt spel”.

Vi kommer börja lägga upp beskrivningar av de decks som nämns i avsnitten. Innan vi kan göra det måste vi hitta ett bra sätt att representera dem och det kan nog ta ett par dagar. När vi löst det kommer det även gå att se mer information om de decks vi nämnt i tidigare avsnitt, på http://fyrakillar.se/


En kommentar till #9 – Förbättra ditt spel, fortsättning

  • en beundrare  skriver:

    tycker ni gör ett sjukt bra jobb grabbar keep it up:P

Skriv en kommentar

Du får använda dessa html-taggar och -attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.