#7 – Detta med snitt…

Mickes Arenasimulator

Vi fortsätter, av någon anledning, att diskutera detta med hur många vinster som är dåligt, snitt och bra i Arena. Bilden här till höger är Mickes programmeringsexperiment som simulerar 10’000 arenor, från en spelares sida, och visar vad som blir snitt i slutet.


En kommentar till #7 – Detta med snitt…

  • Inter  skriver:

    En av er nämner en aggressiv Varian Wrynn warrior, lust att dela med er? Tycker det lät intressant, speciellt med tanke på att de flesta dömer ut kortet som ett ”win more” kort.

Skriv en kommentar

Du får använda dessa html-taggar och -attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.