#6 – Arena

Vi svarar på vår första tittarfråga, eller försöker i alla fall och driver istället ut på sidospår och matematikdebatter. 🙂 Mycket nöje!

Magnus försöker på slutet nämna en sajt som han tycker vi ska besöka.
Här är den sajten: heartharena.com


5 kommentarer till #6 – Arena

 • Roboth  skriver:

  Tack för alla tips kring arena! Och matematikdebatten också för den delen. Hade rätt kul 🙂 Medel är tydligen under 3-3 i Arena vilket ju kanske känns ologiskt. Kolla denna diskussion på Redit: https://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/3ezr1v/theoretical_arena_winrate_statistics/
  PS. Är en kille ds. 🙂

 • Thomas  skriver:

  Jaså? mm, det känns lite ologiskt =P Det betyder ju att kvaliten på decken som andra får är väldigt låg, men fortfarande så blir det medeldecken. Men om din lek rankas som medel (alltså så som de rankar den på heartharena) så borde man komma till sex eller sju vinster. Hade lite tid över och gjorde några fina diagram, kolla gärna igenom dem om du har tid.

  kuljul.pdf

 • roboth  skriver:

  Stämmer de diagram du presenterar med de resonemang du hittade i den länk jag publicerade? Hänger liksom inte med i de diagram du publicerar? Och skulle det vara så att du resonerar fel, hur är det i relation att du smiskar upp en av de fans du har i er podkast – för att vara lite elak? 😉

  • Alfalfa  skriver:

   Är jag som blir uppsmiskad, Roboth. Om tre matcher är medel så får vi helt enkelt, med podden, hjälpa våra kära fans att bli över medel. Målet är att få en deck som minst går till 7 (infinita arena). Det går inte att bara få tre vinster, väldigt kostsamt i både guld och tid + det är roligare också att få mer. Kom gärna med frågor gällande erat spel i arenan så kommer vi förhoppningsvis kunna ge svar på dem, skriva eller i podden. Kanske borde vi också göra en ”Arena del 2”

   • roboth  skriver:

    Tackar för avsnitten om Arena och förbättra spel samt mulligan. Lär mig hela tiden 🙂 Har dessutom förbättra mitt snitt med hjälp av att mer strikt köra drygt 5 2 mana minions, och någon 1:a. Hade inte riktigt disciplin för det. Kör en mer jämn kurva och lämna väldigt många högmana minions för att få en bättre kurva.

Skriv en kommentar

Du får använda dessa html-taggar och -attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.